WŁASNY BIZNES

Planujesz otworzyć
własny biznes
i szukasz pomysłu?

Poniżej przedstawiamy kilka możliwości wraz z projektem i specyfikacją przygotowaną przez naszych projektantów

Weselna sala bankietowa

Jak uruchomić salę bankietową?

Sprawdź projekt

Restauracja

Przykładowy projekt restauracji z wyceną zaprezentowano poniżej w plikach.

Sprawdź projekt

Pizzeria

Zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 50m²;  

Sprawdź projekt

Kebab

Niewielkie wymagania powierzchniowe – zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 20m²;  

Sprawdź projekt

Kawiarnia

Niewielkie wymagania powierzchniowe – zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 40m².

Sprawdź projekt

Food Truck

Niewielkie wymagania powierzchniowe – zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 6m².

Sprawdź projekt

Fit & Slim Drink Point

Niewielkie wymagania powierzchniowe – zaprojektowanie punktu gastronomicznego możliwe już od ok. 6m²;  

Sprawdź projekt

Fast food

Niewielkie wymagania powierzchniowe – zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 40m²;  

Sprawdź projekt

Catering

Poradnik projektowy został przygotowany z myślą o Klientach, którzy planują rozpocząć działalność gastronomiczną i poszukują praktycznych porad dotyczących uruchomienia lokalu.  

Sprawdź projekt
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij