Powrót

Weselna sala bankietowa

Jak uruchomić salę bankietową?

Specyfikacja

  1. Wskazane oddzielne wejście gospodarcze dla dostaw towaru;
  2. Produkcja dań w oparciu o surowce lub półprodukty;
  3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;
  4. Wymagane toalety dla klientów;
  5. W przypadku stosowania warzyw nieumytych i nieobranych wymagane pomieszczenie, kubaturowo wydzielone, do obróbki wstępnej warzyw;
  6. Niezbędna, wydzielona kubaturowo, zmywalnia naczyń stołowych;
  7. Niezbędne pomieszczenie rozdzielni kelnerskiej do ekspedycji dań;
  8. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna oraz odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła (kuchnie, taborety grzewcze, patelnie, piece konwekcyjno-parowe, płyty grill, frytkownice);
  9. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;
  10. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;
  11. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 9 i 10) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.

Weselna sala bankietowa

dom-weselny-250-osob-projekt.pdf Rozmiar: (50.50 KB) Weselna-Sala-Bankietowa-250-osob-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (169.07 KB) Weselna-Sala-Bankietowa-250-osob-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (131.17 KB) dom-weselny-400-osob-parter-projekt.pdf Rozmiar: (178.71 KB) Weselna-Sala-Bankietowa-400-osob-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (169.12 KB) Weselna-Sala-Bankietowa-400-osob-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (193.65 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij