Powrót

Pizzeria

Zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 50m²;  

Specyfikacja

  1. Zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 50m²;
  2. Produkcja dań w oparciu o półprodukty;
  3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;
  4. W przypadku lokalu o liczbie miejsc konsumenckich ≥ 10 i/lub serwującego napoje alkoholowe wymagana toaleta dla konsumen
  5. W przypadku serwowania dań na talerzach wielorazowego użytku niezbędna, wydzielona kubaturowo, zmywalnia naczyń stołowych;
  6. W przypadku korzystania ze świeżych warzyw stanowiących składniki pizzy, niezbędne wydzielenie pomieszczenia lub aneksu do mycia warzyw zielonych;
  7. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna oraz odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła (kuchnia, płyta grill, piec do pizzy);
  8. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;
  9. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;
  10. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 8 i 9) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej;

Pizzeria

pizzeria-50m2-projekt.pdf Rozmiar: (45.05 KB) Pizzeria-50m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (105.43 KB) Pizzeria-50m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (93.60 KB) pizzeria-90m2-projekt.pdf Rozmiar: (45.12 KB) Pizzeria-90m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (113.32 KB) Pizzeria-90m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (123.25 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij