Powrót

Kawiarnia

Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 40m².

Specyfikacja

  1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 40m²;
  2. Sprzedaż gotowego asortymentu (ciasta, lody itp.), produkcja napojów gorących i zimnych;
  3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;
  4. W przypadku lokalu o liczbie miejsc konsumenckich ≥ 10 i/lub serwującego napoje alkoholowe wymagana toaleta dla konsumentów;
  5. W przypadku serwowania asortymentu na talerzykach deserowych oraz w filiżankach wielorazowego użytku, możliwa lokalizacja zmywarki w ladzie baru ekspedycyjnego bądź w wydzielonej kubaturowo, zmywalni naczyń stołowych;
  6. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna oraz ewentualnie odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła;
  7. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;
  8. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;
  9. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 7 i 8) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.

Kawiarnia

kawiarnia-40m2-projekt.pdf Rozmiar: (43.58 KB) Kawiarnia-40m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (101.95 KB) kawiarnia-40m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (86.07 KB) kawiarnia-100m2-projekt.pdf Rozmiar: (47.12 KB) Kawiarnia-100m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (134.42 KB) kawiarnia-100m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (155.19 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij