Powrót

Food Truck

Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 6m².

Specyfikacja

  1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 6m²;
  2. Produkcja dań w oparciu o półprodukty i gotowe produkty;
  3. Wymagany aneks porządkowy i szafka odzieżowa dla personelu;
  4. Wymagana odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła (gyros, płyta grill, frytownica);
  5. Wymagane doprowadzenie wody (lub ze zbiornika) oraz odprowadzenie ścieków (lub odpływ do zbiornika);
  6. Lokalizacja dowolna z możliwością korzystania w pobliżu z toalety przez personel.

Food Truck

food-truck-projekt.pdf Rozmiar: (275.44 KB) food-truck-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (98.89 KB) food-truck-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (92.96 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij