Powrót

Fit & Slim Drink Point

Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie punktu gastronomicznego możliwe już od ok. 6m²;  

Specyfikacja

  1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie punktu gastronomicznego możliwe już od ok. 6m²;
  2. Produkcja w oparciu o gotowe produkty;
  3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;
  4. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna;
  5. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;
  6. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;
  7. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 5 i 6) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.

Fit & Slim Drink Point

fit-slim-drink-point-projekt.pdf Rozmiar: (45.72 KB) fit-slim-drink-point-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (97.31 KB) fit-slim-drink-point-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (87.50 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij