Powrót

Fast food

Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 40m²;  

Specyfikacja

  1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie lokalu (zaplecze z salą) możliwe już od ok. 40m²;
  2. Produkcja dań w oparciu o półprodukty;
  3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;
  4. W przypadku lokalu o liczbie miejsc konsumenckich ≥ 10 i/lub serwującego napoje alkoholowe wymagana toaleta dla konsumentów;
  5. W przypadku produkowania sałatek na miejscu niezbędne wydzielenie pomieszczenia lub aneksu do mycia warzyw zielonych;
  6. W przypadku serwowania dań na talerzach wielorazowego użytku niezbędna, wydzielona kubaturowo, zmywalnia naczyń stołowych;
  7. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna oraz ewentualnie odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła;
  8. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;
  9. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;
  10. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 8 i 9) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.

Fast food

Fast-Food-35m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (111.12 KB) Fast-Food-35m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (116.85 KB) Fast-Food-100m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (107.83 KB) Fast-Food-100m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (113.34 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij