Powrót

Kebab

Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 20m²;  

Specyfikacja

  1. Niewielkie wymagania powierzchniowe - zaprojektowanie zaplecza możliwe już od ok. 20m²;
  2. Produkcja dań w oparciu o półprodukty;
  3. Wymagana toaleta oraz szatnia dla personelu;
  4. W przypadku lokalu o liczbie miejsc konsumenckich ≥ 10 i/lub serwującego napoje alkoholowe wymagana toaleta dla konsumentów;
  5. W przypadku produkowania sałatek na miejscu niezbędne wydzielenie pomieszczenia lub aneksu do mycia warzyw zielonych;
  6. W przypadku serwowania dań na talerzach wielorazowego użytku niezbędna, wydzielona kubaturowo, zmywalnia naczyń stołowych;
  7. Wymagana wentylacja mechaniczna nawiewno-wywiewna oraz odciąg miejscowy nad większymi źródłami ciepła (gyrosy, frytownice);
  8. W pomieszczeniach pracy stałej (praca trwająca powyżej 4 godzin) konieczny dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;
  9. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej na poziomie lub powyżej poziomu gruntu
  10. Niespełnienie któregokolwiek wymogu (pkt. 8 i 9) skutkuje obowiązkiem wystąpienia o odstępstwo do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologiczne

Kebab

kebab-20m2-projekt.pdf Rozmiar: (63.79 KB) Kebab-20m2-wycena-akcesoria.pdf Rozmiar: (100.68 KB) kebab-20m2-wycena-wyposazenie.pdf Rozmiar: (88.90 KB)
+
Zadaj pytanie on-line Napisz do nas... Wyślij